Napustio Soni kako bi svirao s Igijem Popom

Izvor: S media, 04.Jun.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napustio Soni kako bi svirao s Igijem Popom

Mnogi biznismeni imaju prošle živote, ali oni su retko tako zanimljivi kao u slučaju bivšeg potpredsednika sektora za tehnološke standarde u Soni elektroniksu Džejmsa Viliamsona.

Naime, pre dugogodišnje karijere u tehnologiji, od koje je većinu proveo upravo u Soniju, Viliamson je bio gitarist u legendarnom pank-rok bendu Studžis u kojem je pevao Igi Pop.

Viliamson je za magazin Fortun izjavio kako se nije stideo svoje rok & rol prošlosti, već je jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nije spominjao, a kolege ga nisu pitale.

Priprema se još jedan hakerski napad na Soni?

Ali, očitogledno rokeri ne mogu večno biti izvan scene, pa je Viliamson prošle godine iz Sonija otišao u penziju kako bi svirao sa ponovno okupljenim Studžsima.

Budite ambiciozni jer bogataši sporije stare

Iako u poslovnoj penziji, Viliamson i dalje za Soni radi neke konsultantske poslove i druži se sa bivšim kolega, a mnogi od njih česti su gosti na njegovim nastupima.

(busines s.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.