Najveća direktorska zarada 702 miliona dolara

Izvor: S media, 15.Avg.2009, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća direktorska zarada 702 miliona dolara

Izvršni direktor finansijske grupacije "Blekston" Stiven Švarcman , bio je, sa 702 miliona dolara zarade, najbolje plaćen direktor u SAD prošle godine, saopštila je istraživačka kompanija "Korporet lajbrari" .

Na drugom mestu po prošlogodišnjim primanjima je izvršni direktor softverske korporacije "Orakl" Leri Elison , sa 557 miliona dolara, prenele su agencije.

Čak sedam od deset najbolje plaćenih funkcionera zaposleni su u energetskim kompanijama. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Švarcmana i Elisona, slede Rej Irani iz "Oksidental petroleuma" koji je lane zaradio 222,6 miliona dolara, Džon Hes iz korporacije koja nosi njegovo ime sa 159,6 miliona i Majkl D. Votford iz "Ultra petroleuma" sa 116,9 miliona zarade.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.