Izvor: S media, 05.Nov.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpouzdaniji automobil je...

Pri izboru je uvek dobrodošlo ispitivanje kvarova od strane velikih automobilskih klubova i organizacija, a rezultate jednog takvog ispitivanja je objavilo Nemačko udruženje za tehnički nadzor.

Ovaj izveštaj se zasniva na rezultatima sa više od pet miliona opštih pregleda oko 240 različitih modela automobila u protekle dve godine. Pregled se odnosi na vozila starosti od jedne do tri godine.

U segmentu supkompaktnih i kompaktnih vozila neprikosnovena je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Tojota. Njeni modeli Jaris i Auris su pokazali najmanje kvarova, a odlične pozicije su zauzeli Hjundai i20, Ford Fijesta, kao i Honda Civik i BMW serija 1.

U segmentu sportskih automobila dominiraju nemački modeli. Audi, Mercedes i Porše su podelili prva tri mesta, dok se u segment kabrioleta u vrh ugurao pežo 308 CC, koji je na trećem mestu iza Audija A3 i Poršea 911.

Izvor:Vijesti/S media foto:Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Honda,   BMW

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nemci izračunali: Najpouzdaniji automobil je...

Izvor: Kamatica.com, 05.Nov.2012

Kupovina polovnog automobila je uvek težak zadatak, jer je teško utvrditi kvalitet vozila i trajnost njegovih delova. Pri izboru je uvek dobrodošlo ispitivanje kvarova od strane velikih automobilskih klubova i organizacija, a rezultate jednog takvog ispitivanja je objavilo Nemačko udruženje za tehnički...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.