Izvor: S media, 29.Mar.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji telefon na svetu je...

Sa zanimljivim dizajnom, najjačim hardverom i naprednom kamerom, “One” se može kvalifikovati kao trenutno najbolji telefon na svetu.

Dizajn

Kućište od aluminijuma odaje utisak da se radi o kvalitetnom uređaju. Zadnja strana je blago zaobljena radi lakšeg držanja, dok je sa prednje strane ceo telefon u ekranu. Jedino što razbija koncepciju jesu stereo zvučnici - sa gornje i donje strane displeja.

Nekoliko noviteta >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Tajvanski proizvođač je u ovom telefonu predstavio nekoliko noviteta, među kojima se prvo primeti nova verzija interfejsa “Sense 5.0”. Uz nju sada dolazi mnogo jednostavniji pregled aplikacija već unapred grupisanih u posebne foldere, ali i opcija BlinkFeed za pregled vesti i sadržaja sa društvenih mreža.

Dodatak uz kameru

Kamera sa zadnje strane ima “samo” četiri megapiksela. HTC se ovde odlučio da smanji senzor, ali zato da poveća piksele koji će omogućiti više svetla, pa samim tim i bolju fotografiju.

Dodatak uz kameru je “Zoe”, softver koji pravi HD fotografije 0,6 sekundi pre nego što dodirnete prekidač i tri sekunde posle.

*Na sva pitanja ste odgovorili sa DA? Vi ste zavisni od telefona.

Izvor: blic, S media foto:Beta/AP Photo/HTC

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Najbolji telefon na svijetu je…

Izvor: Capital.ba, 30.Mar.2013, 08:15

NJUJORK, Kompanija HTC je prije nekoliko nedjelja otkrili vedetu za 2013. godinu. Sa zanimljivim dizajnom, najjačim hardverom i naprednom kamerom, “One” se može kvalifikovati kao trenutno najbolji telefon na svijetu. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.