Najbolji sajtovi u 2014. godini

Izvor: GdeInvestirati.com, 30.Jan.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji sajtovi u 2014. godini

BEOGRAD - Redakcija časopisa PC Press uručila je priznanja najboljim sajtovima u 2014. godini na ceremoniji održanoj u Skupštini grada.

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović istakao je da je reč o tradicionalnoj akciji koju taj magazin organizuje još od 1997. godine i naglasio da su takve akcije veoma važne, jer doprinose razvoju u oblasti interneta.

Glavni i odgovorni urednik časopisa PC Pres Dejan Ristanović rekao je da je ovo osamnaesta >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << dodela prizanja i dodao da su se u izboru za 50 najboljih domaćih sajtova našli i najbolji nastupi na društvenim mrežama, kao i najbolje aplikacije za mobilne uređaje.

Kako je saopšteno, najveća konkurencija bila je u kategoriji Vesti u kojoj je pobedio sajt B92.net. Što se tiče kategorije Servisi, po izboru PC Press najbolji je bio sajt Poreskauprava.gov.rs, dok je sajt britishcouncil.rs dobio priznanje za najboljeg u kategoriji Baza znanja.

U kategoriji Život je pobedio je sajt Narodnopozorište.rs, a u kategoriji Blog sajt - Psihoverzum.com, rečeno je na skupu.

Za najbolji nastup na društvenim mrežama priznanje ja dobila Facebook stranica Naftne industrije Srbije, dok je nagrada publike za celokupni online nastup u 2014. godini uručena kompaniji Strauss group.

Pored toga, na skupu su dodeljena i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android nagradu je dobila aplikacija TopEleven.

U kategoriji iOS aplikacija najbolja je bila SBB D3GO, dok je za najbolju Windows Mobile proglašena aplikacija Eurobank m-B@nking.

Pokrovitelj akcije je Skupština grada Beograda, a podršku su pružili i Registar nacionalnog internet domena Srbije i agencija Pioniri Komjunikejšen.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.