Nagrađena firma Bibis iz Beograda

Izvor: B92, 03.Sep.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađena firma Bibis iz Beograda

Beograd -- Firma Bibis iz Beograda je dobitnik prve nagrade u kategoriji "Najbolja kompanija za projektovanje i opremanje spa centara".

Nagrada je dodeljena na ovogošnjem "Balkan Spa Awards 2012" održanom u Bugarskoj.

Tim prestižnim priznanjem firma "Bibis" je još jednom potvrdila svoj kvalitet na teritoriji Balkana i time doprinela razvoju turizma Srbije, kao i regionalnom razvoju turizma.

Tim priznanjem turistička ponuda Srbije se prepoznaje širom Balkana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao vrlo atraktivna wellneš destinacija, navedeno je u saopštenju.

Ovogodišnji "Balkan Spa Awards 2012" održan je u Bugarskoj, u Čustendilu, 31. avgusta pod pokroviteljstvom bugarskog Ministarstva ekonomije, energije i turizma, a u konkurenciji za dodelu priznanja u više spa kategorija učestvovale su renomirane kompanije iz Turske, Rumunije, Makedonije, Grčke, Srbije, Bugarske.

Pored firme "Bibis", iz Srbije su bili nominovani i Turistička organizacija Vrnjačka banja u kategoriji "Najbolji spa region" i hotel "Izvor" - Aranđelovac u kategoriji "Najbolji spa hotel".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.