Na aerodromu brzi test na koronu 139 evra

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 07:59

Na aerodromu brzi test na koronu 139 evra

Berlin -- Nemačka "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na koronavirus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin.

Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom "Centogene", koja je u ponedjeljak otvorila prolazni ispitni centar na aerodromu, za koji je rekla da će predstavljati "nacrt otvaranja međunarodnih granica", piše "Fajnenšel tajms" (FT).

"Ova procedura bi putnicima trebalo da pruži priliku da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se testiraju na letovima u inostranstvu ili boravku u Nemačkoj, kako bi se izbegli karantin", kazao je Bjern Beker, direktor "Lufthanze".

Dodao je da će za putnike iz Nemačke u zemlje poput Ujedinjenih Arapskih Emirata test pred let biti dovoljan, dok će kineske vlasti možda zahtevatni dodatni posle sletanja.

"Lufthanza" je najavila da će razmotriti ponudu slične usluge i u Minhenu.

Putnici "Lufthanze" koji žele da koriste uslugu "Centogene" na aerodromu u Frankfurtu moraće platiti do 139 evra za brzi test i dodatnih devet evra kako bi povezali provereni rezultat sa podacima svojih pasoša. Sporiji test, koji daje rezultat za šest do osam sati, dostupan je za 59 evra, navodi FT.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lufthanza nudi putnicima brze testove na kovid za 139 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020

Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na korona virus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin...Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom "Centogene", koja je u ponedeljak otvorila prolazni ispitni centar na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.