Na Žabljaku dnevno preko hiljadu turista

Izvor: B92, 15.Jul.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Žabljaku dnevno preko hiljadu turista

Žabljak -- Na Žabljaku ovih dana na dnevnom nivou boravi oko hiljadu do hiljadu i po turista, pretežno u hotelima, čija je popunjenost u junu bila veća od 70 odsto.

Iz Turističke organizacije (TO) Žabljak su agenciji Mina-business kazali da su, osim u hotelima, gosti smešteni i u jedinicama privatnog smeštaja i kampovima.

"U junu smo zabeležili rast broja prijavljenih turista u odnosu na isti period prošle godine. U privatnom smeštaju, čiji vlasnici obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prijave boravka završavaju posredstvom lokalne turističke organizacije, boravilo je više od 2,3 hiljade gostiju koji su ostvarili preko 6,5 hiljada noćenja”, rekli su iz Turističke organizacije Žabljak, prenela je agencija Mina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.