Na Sljemenu pada snijeg, vraća se zima

Izvor: SEEbiz.eu, 18.Mar.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sljemenu pada snijeg, vraća se zima

ZAGREB - Stiglo je pogoršanje vremena. Kiša u ovim trenucima pada duž Jadrana, i u sjeverozapadnoj unutrašnjosti Hrvatske. Kako dan bude odmicao, oborine će biti i drugdje, a kiša će biti lokalno obilnija na širem riječkom području i u gorju.

Upravo će u gorskim predjelima kišne kapi prelaziti u susnježicu, i snijeg, kad dovoljno zahladi, prema večeri i u noći.

U ovim trenucima zrnat snijeg počeo je padati na Sljemenu. Uz snježnu oborinu, dojmu zime doprinosit >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << će i vjetar sjevernog smjera, sjeverac i sjeveroistočnjak, koji će se intenzivirati u nastavku dana, osobito bura pod Velebitom.

Planirate li put prema moru, računajte na otežanu prometnu situaciju, zbog olujnih udara vjetra. Tek od srijede očekujemo smirivanje situacije, sunčanije, i toplije vrijeme.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

VELIKA PROMENA VREMENA STIŽE NA BALKAN, POČEO I SNEG: Temperatura pada za 10 STEPENI već u podne, evo gde će biti najgore! (FOTO)

Izvor: Kurir, 18.Mar.2019

Na Balkan je stiglo pogoršanje vremena. Kiša u ovim trenucima pada duž Jadrana, i u severozapadnoj unutrašnjosti Hrvatske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.