NEZAPAMĆEN OGLAS ZA POSAO! Automehaničar uz platu daje i trosoban stan u centru grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 22:48

NEZAPAMĆEN OGLAS ZA POSAO! Automehaničar uz platu daje i trosoban stan u centru grada

Niko neće da radi.
Agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Banjaluke objavila je oglas u kojem jedna firma zapošljava radnika automehaničarske struke uz vrlo povoljne uslove.
- Kompanija nudi posao uz stimulativna primanja te besplatan trosoban namešten stan u centru grada Banjaluke - navodi se u oglasu. Naglašeno je da je u pitanju je stan od 100 m2 u centru grada, potpuno opremljen.
Osim toga poslodavac nudi "dobra primanja u zavisnosti od trenutnih kompetencija i ostvarenog učinka i zaposlenje na neodređeno vreme".
Od ostalih uslova izdvojeno je radno vreme od 8 do 17 časova, svaka druga subota je radna, ali sa skraćenim radnim vremenom.
Direktor Zanatsko-preduzetničke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.