NBA draft: Divac birao Marinkovića, Smailagić kod Voriorsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA draft: Divac birao Marinkovića, Smailagić kod Voriorsa

Košarkaš Partizana Vanja Marinković izabran je od Sakramento Kingsa kao 60. pik na NBA draftu u Bruklinu.

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divca odlučio je da klub iz Kalifornije polaže prava na još jednog Srbina, nakon što već u sastavu ima Bogdana Bogdanovića i Nemanju Bjelicu, dok je u stručnom štabu Igor Kokoškov.

Draftovan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i mladi srpski košarkaš iz američke Razvojne lige Alen Smailagić i to kao 39. pik doskorašnjeg šampiona Golden Stejt Voriorsa, posle trejda sa Nju Orleansom.

Očekivano, Nju Orleans Pelikansi su sa prve pozicije odabrali novu zvezdu Zajona Vilijamsona, Memfis je uzeo Dža Morenta, a Njujork Ar-Džej Bereta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIVAC DOVEO JOŠ JEDNOG SRBINA U SAKRAMENTO: Kingsi birali Marinkovića, Smailagić kod Voriorsa

Izvor: Kurir, 21.Jun.2019

Košarkaš Partizana Vanja Marinković izabran je od Sakramento Kingsa kao 60. pik na NBA draftu u Bruklinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.