NA PONOS SVIMA: Srpski softver za svetske kompanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2022, 18:38

NA PONOS SVIMA: Srpski softver za svetske kompanije

- Ponosan sam na programere kompanije Vega IT. Njihova inovativnost stvorila je jedinstveni proizvod koji suštinski podstiče srž svake kompanije – a to su ljudi - rekao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije prilikom posete kompaniji Vega IT u Novom Sadu.

Privredna komora Srbije podržava uspešne domaće kompanije koje imaju kvalitetne proizvode za svetsko tržište, poručio je Čadež povodom prezentacije softverskog rešenja kompanije Vega IT, "Heartcount", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje menadžmentu firmi omogućuje da bolje razume zaposlene, unapredi kompanijsku strukturu, poboljša imidž firme kao poslodavca i poveća profit.

Heartcount softverski alat je strateški partner menadžmentu koji doprinosi  smanjenju fluktuacije kadra i unapređenju produktivnosti, ukazao je Saša Popović, direktor firme Vega IT. Prema njegovim rečima, originalno softversko rešenje je analitički alat i predstavlja podršku HR timovima i menadžmentu da lako i brzo, u realnom vremenu, dobiju iskrene odgovore i prate kako se zaposleni osećaju na poslu.

Na prezentaciji je ukazano da svaki zaposleni sedmično mejlom ispunjava kratku anketu koja se odnosi na zadovoljstvo na poslu, a menadžment zahvaljujući tome  može bolje da razume svoje zaposlene i unapredi kompanijsku kulturu.

Vega IT je domaća kompanija, koju su 2008. godine osnovala dva studenta Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a danas zapošljava 600 stručnjaka u Novom Sadu, Zrenjaninu, Nišu, Podgorici i Beogradu. Bavi se razvojem softverskih rešenja po porudžbini i uspešno posluje na tržištu Velike Britanije, Nemačke, Belgije, Holandije i Švajcarske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čadež: PKS podržava domaće kompanije koje imaju proizvode za svetsko tržište

Izvor: Beta, 05.Jan.2022

"Privredna komora Srbije (PKS) podržava uspešne domaće kompanije koje imaju kvalitetne proizvode za svetsko tržište", rekao je danas predsednik PKS Marko Čadež.On je, prilikom posete kompaniji Vega IT u Novom Sadu i prezentaciji novog softverskog rešenja te kompanije, "Heartcount", rekao da je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.