N. Bečej: Počelo održavanje zelenih površina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N. Bečej: Počelo održavanje zelenih površina

Kao i svake godine, Mesna zajednica Novi Bečej zadužena je za održavanje zelenih površina u Novom Bečeju, a prema rečima sekretara Saveta ove mesne zajednice, Miroslava Macure, sezona košenja trave započela je krajem marta.

Inventar Mesne zajednice „pojačan" je sa dva nova, najsavremenija trimera za košenje trave, jer su ranije mašine bile zastarele i stvarale su probleme u svakodnevnom radu. Novi trimeri omogućiće nesmetano ispunjavanje dnevnih obaveza košenja trave, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže Macura.

Protekle nedelje trava je pokošena u portama pravoslavnih crkava u Novom Bečeju, najpre u centru Novog Bečeja, a zatim i u Vranjevu, navodi Macura: „Izuzev toga, kada je održavanje zelenih površina u pitanju, Mesnoj zajednici Novi Bečej pripadaju i sva dečja igrališta, zatim zelene površine ispred objekata Mesne zajednice Novi Bečej, pojedine ulice, kao što su ulica Ivo Lole Ribara i delovi ulica Maršala Tita i Milorada Popova.

Trudimo se da izađemo u suret i građanima koji nisu u stanju sami da pokose ispred svojih kuća. To su najčešće starije osobe, pa nastojimo u onim periodima kada imamo vremena i prostora, da im pomognemo i umesto njih da pokosimo travu. I u narednom periodu ćemo se truditi da održavamo higijenu grada na zavidnom nivou."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Bečej: U toku sređivanje zelenih površina

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2017, 09:07

Mesna zajednica Novi Bečej zadužena je za održavanje zelenih površina u Novom Bečeju, a prema rečima sekretara Saveta ove mesne zajednice, Miroslava Macure, sezona košenja trave započela je krajem marta...Inventar Mesne zajednice "pojačan" je sa dva nova trimera za košenje trave, jer su ranije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.