Mišković i Kravčenko dogovaraju jaču poslovnu saradnju

Izvor: SEEbiz.eu, 13.Jun.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković i Kravčenko dogovaraju jaču poslovnu saradnju

BEOGRAD - Vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković i bivši direktor NIS-a Kiril Kravčenko, sastali su se u ponedeljak kako bi razgovarali o jačoj poslovnoj saradnji, piše današnji Blic.

Prema navodima lista, sastanak koji je trajao nešto više od jednog sata održan je u sali na prvom spratu hotela "Crown Plaza", koja je namenjena "intimnijim sastancima".

Blic piše da Miškovića i Kravčenka odranije spajaju biznis i lično prijateljstvo.

Miškovićev >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << "Delta agrar" bio je veliki kupac NIS-ovog goriva i sa tim u vezi značajan izvor prihoda za Kravčenkovu firmu. "Delta agrar" proizvodnju obavlja na pet poljoprivrednih imanja, na 14.500 hektara zemljišta (od čega je 400 hektara pod jabukama), mahom u Vojvodini, prenosi list.

Upravo to bi, smatra list, mogla biti veza između dvojice biznismena, jer je poznato da Srbija ima povlastice u sferi izvoza robe u Rusiju, a Kravčenko je, prema saznanjima lista, osnovao firmu koja se bavi konsaltingom za ulaganja i plasman na tržište Rusije.

"Jedan od povoda za sastanak mogla bi biti i Miškovićeva želja da pošto-poto pronađe jače političko zaleđe, jer su mu sada pozicije dosta lošije nego prethodnih godina", piše Blic.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.