Miroslav Stojčić novi direktor Železnica

Izvor: Beta, 17.Jan.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Stojčić novi direktor Železnica

BEOGRAD, 17. januara 2015. (Beta) - Izvršni odbor Železnica Srbije izabrao je na sednici u subotu saobraćajnog inženjera Miroslava Stojčića za generalnog direktora te kompanije.

Kako se navodi u saopštenju "Železnica", Stojčić je najavio da je cilj novog poslovodstva "tehnička i poslovna modernizacija" srpskih železnica.

"Tehnička i poslovna modernizacija je neophodna kako bi ovaj saobraćajno-transportni sistem u dogledno vreme postao poslovno uspešna kompanija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << koja posluje u zoni profita i održava konkurentnu sposobnost na dugi rok. U tome očekujemo podršku svih zaposlenih i sindikalnih organizacija u železnici", kazao je Stojčić.

Prethodno je Skupština tog javnog preduzeća u skladu sa Zaključkom Vlade Srbije, za trojicu izvršnih direktora izabrala Miroslava Stojčića, Rajka Kovića i Nenada Kecmana.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.