Mirabank iz UAE dobila dozvolu za rad

Izvor: Beta, 16.Dec.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirabank iz UAE dobila dozvolu za rad

BEOGRAD, 16. decembra 2014. (Beta) - Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) u utorak je dao dozvolu za rad banci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja će poslovati pod imenom Mirabank, saoppstila je NBS.

Banka je u vlasništvu medjunarodne Rojal (Royal) grupe, čije je sedište u Abu Dabiju.

NBS je istakla da je to je prva grinfild investicija u bankarskom sektoru Srbije od 2008. godine.

Nakon dobijanja dozvole za rad banke, osnivač Mirabank dužan je da u roku >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << od 30 dana održi osnivačku skupštine banke, na kojoj se donosi statut, biraju predsednik i članovi Upravnog i Izvršnog odbora banke, usvajaju program aktivnosti i poslovna politika i donosi odluka o prvom izdavanju akcija.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mirabank iz UAE dobila dozvolu za rad

Izvor: GdeInvestirati.com, 17.Dec.2014, 14:14

BEOGRAD - Izvršni odbor Narodne banke Srbije (NBS) u utorak je dao dozvolu za rad banci iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja će poslovati pod imenom Mirabank, saopstila je NBS...Banka je u vlasništvu međunarodne Royal grupe, čije je sedište u Abu Dabiju...NBS je istakla da je to je prva grinfild...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.