Ministarstvo će pratiti otkup soje i suncokreta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo će pratiti otkup soje i suncokreta

BEOGRAD - Ministarstvo poljoprivrede je saopštilo da će u saradnji sa stručnim službama poljoprivrednih stanica pratiti otkup soje i suncokreta u kampanji 2008. godine.

Angažovanje poljoprivredne inspekcije i savetodavnih službi potrebno je radi uvida u način utvrđivanja kvaliteta, u cilju zaštite proizvođača.

Dodaje se da proizvođači moraju biti informisani o uslovima otkupa, metodologiji određivanja parametara kvaliteta pri otkupu, ali i o proceduri koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se sprovodi ukoliko se posumnja na izvršeni obračunski kvalitet.

U saopštenju se navodi da proizvođači i otkupljivači mogu da se Generalnom inspektoratu obrate na telefon 311-74-08 za sve informacije vezane za način utvrđivanja obračunskog kvaliteta na otkupnim mestima, ali i za primedbe i reklamacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kontrolisaće se otkup soje i suncokreta

Izvor: Poslovni magazin, 28.Avg.2008

Ministarstvo poljoprivrede Srbije saopštilo je da će Generalni inspektorat tog ministarstva u saradnji sa stručnim službama poljoprivrednih stanica, pratiti otkup soje i suncokreta u kampanji 2008. godine.Angažovanje poljoprivredne inspekcije i savetodavnih službi poljoprivrednih stanica se sprovodi...

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.