Metalac najavljuje dividendu od 85 dinara

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Mar.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac najavljuje dividendu od 85 dinara

BEOGRAD - Nadzorni odbor gornjomilanovačkog Metalca (MTLC) sazvao je redovnu skupštinu akcionara za 24. april, a na dnevnom redu je usvajanje finansijskih izveštaja za 2018. godinu kao i donošenje odluke o raspodeli dobiti.

Skupština Metalca 24. aprila, akcionarima dividenda od 85

Metalac je lani ostvario nekonsolidovanu dobit od 271,6 miliona dinara, a uprava je predložila da se za dividende isplati bruto iznos od 164,5 miliona dinara odnosno 85 dinara bruto po >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << akciji, kao i prošle godine.

Pravo na dividendu imaju akcionari sa tim statusom na dan 14. april tekuće godine. Preostali iznos od 107,1 milion dinara zadržan je kao neraspoređena dobit.Po poslednjoj ceni od 2.040 dinara dividendni prinos ove akcije iznosi 4,2 odsto.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.