Mešoviti komitet za saradnju sa Alžirom

Izvor: Studio B, 06.Nov.2013, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mešoviti komitet za saradnju sa Alžirom

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić otvorio je danas u Palati Srbije 20. zasedanje Mešovitog komiteta za ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Srbije i Alžira.

Uvodno izlaganje na Mešovitom komitetu, osim Vučića, održao je i alžirski ministar za vodne resurse Hosin Nesib.

U okviru zasedanja komiteta, u Privrednoj komori Srbije biće održan Poslovni forum privrednika Srbije koji će okupiti više od 100 privrednika obe zemalja iz oblasti građevinarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << industrije vozila, vodoprivrede, prehrambene industrije, rudarstva i turizma.

Forum su otvorili i potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajić i alžirski ministar za vodene resurse Hosin Nesib, a na otvaranju je govorio i predsednik Privredne komore Srbije, Željko Sertić.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da Srbija i Alžir tešnje sarađuju

Izvor: B92, 06.Nov.2013

Beograd -- Cilj održavanja zasedanja Ekonomskog komiteta Srbije i Alžira je da se na ekonomskom planu dostigne nivo koji bi bio primeren političkoj saradnji dveju zemalja...Ovo je ocena prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i alžirskog ministra za vodne resurse Hosina Nesiba na otvarnju...

Nastavak na B92...

Mrkić sa alžirskim ministrom o unapređenju saradnje

Izvor: Blic, 06.Nov.2013

Šef srpske diplomatije Ivan Mrkić razgovarao je danas sa alžirskim ministrom za vodne resurse Hosinom Nesibom, kopredsedavajućim 20. zasedanja Mešovitog komiteta između Srbije i Alžira, o unapređenju odnosa dve zemlje. Mrkić i Nesib..Kako je saopštilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije (MSP),...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.