Izvor: EMportal, 24.Mar.2010, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni drumski prevoznici traže olakšice od države

Preduzeća za međunarodni drumski transport predložili su Ministarstvu finansija da vraćanjem dela akciza pomogne tim firmama, da bi bili konkurentni u odnosu na firme iz regiona, čije države subvencionišu već prevoznike, rekao je za emg.rs Dušan Nikolić, predsednik Grupacije za drumski teretni saobraćaj Privredne komore Srbije.

Nastavak na EMportal...






Povezane vesti

Međunarodni drumski prevoznici traže olakšice od države

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2010

BEOGRAD, Preduzeća za međunarodni drumski transport predložili su Ministarstvu finansija da vraćanjem dijela akciza pomogne tim firmama, da bi bili konkurentni u odnosu na firme iz regiona, čije države subvencionišu već prevoznike, rekao je Dušan Nikolić, predsjednik Grupacije za drumski teretni...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.