Marija Šabić na italijanskoj Nedelji mode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šabić na italijanskoj Nedelji mode

Modna dizajnerka Marija Šabić imaće danas reviju u okviru italijanske Nedelje mode u Milanu, najavio je "Serbia Fashion Week".

Time se nastavlja sve veća prisutnost srpskih kreatora na "velikoj četvorci", koju u modnom svetu čine nedelje mode u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu.

Posle nedavnog uspeha srpskih dizajnera na "New York Fashion Weeku", Marija nastavlja sa promocijom srpskog dizajna i kulture.

"Milan Fashion Week", sa dugom tradicijom od 1958. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine, pretvara Milano i u turističku prestonicu sveta uz više od 40 revija, a ono što je posebno karakteriše su predivne lokacije na kojima se održava, među kojima su Palažo Reale, Palažo Serbelloni i mnoge druge.

Svoju novu kolekciju Šabić će predstaviti u Pallazo Giureconsulti.

"Italijanska modna scena magično privlači ljude celog sveta i čast mi je što sam jedan od prvih naših dizajnera koji tu zvanično učestvuje", izjavila je Šabić uoči odlaska u Italiju.

Svoju kolekciju posle Italije predstaviće i na "Serbia Fashion Weeku", koji će biti održan od 7. do 12. novembra uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.