Manifestacija Zlatna frula juga Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Zlatna frula juga Srbije"

Na takmičenju "Zlatna frula juga Srbije" u Vranjskoj Banji u kategoriji izvornog sviranja prvo mesto zauzeo je Radule Jovanović iz Medveđe.

U toj kategoriji drugo mesto pripalo je Dušanu Stošiću iz sela Žapsko, a treće Jugoslavu Iviću iz Niša, objavljeno je danas na sajtu grada.

U kategoriji estradnog sviranja najbolji je bio Nikola Stanisavljević iz Trgovišta, zatim Dimitrije Nikolov iz Leskovca, a treći Aleksandar Đorđević iz Grdelice.

U nadmetanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mladih, uzrasta od 12 do 16 godina prvo mesto pripalo je Milošu Đorđeviću iz Grdelice, a drugo i treće Veljku Mihajloviću i Andreji Dimitrijeviću iz Leskovca.

U kategoriji dueta, pobedili su Dimitrije Nikolov i Veljko Mihajlović iz Leskovca.

Organizator manifestacije je bio Narodni univerzitet, a pobednici će učestvovati, 25. i 26. jula na republičkom takmičenju frulaša u Prislonici kod Čačka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.