Mali: Pritiskamo zbog Autokomande/FOTO

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Pritiskamo zbog Autokomande/FOTO

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali poručio je da je saobraćajna deonica na Autokomandi značajna za Beograd i da se vrši pritisak na izvođače da urade sve u roku

"Prema uveravanjima izvođača radova, 11. juna biće otvorena Autokomanda, osim za smer ka Ulici vojvode Stepe", rekao je Mali.

On je precizirao da bi ulica Vojvode Stepe trebalo da bude završena do 11. jula.

"Sada radimo na rešavanju poslednjih problema u vezi sa javnim prevozom, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa kontaktnom mrežom kako bi 12. jula saobraćaj normalno krenuo ovom ulicom", istakao je gradonačelnik.

On je podsetio da je čitava ova rekonstrukcija vezana za kredit Evropske banke za obnovu i razvoj, kojim je predviđena obnova brojnih tramvajskih deonica i tramvajske mreže u Beogradu.

"Na narednoj sednici Skupštine grada, pred odbornicima će se naći projekat rekonstrukcije Trga Slavija, nakon čega se kreće sa javnom nabavkom za izvođača radova", rekao je Mali.

On je rekao da se očekuju na proleće radovi u Bulevaru oslobođenja, odnosno od Autokomande do Trga Slavija, uključujući i Trg Slaviju. Prema njegoivim recima, nakon toga očekuje se i rekonstrukcija Ruzveltove ulice, a potom i Ulice 27. marta.

"Kada se svi ti radovi završe, veći deo tramvajske mreže biće obnovljen", naglasio je Mali.

Gradonačelnik je istakao i da se na osnovu protokola sa NIS-om obnavlja i park nedaleko od benzinske pumpe na Autokomandi.

"Kada sve bude završeno, imaćemo umnogome lepšu sliku ovog dela grada", poručio je Mali.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.