Mali: Metro pokazuje jačinu naše Srbije

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 15:09

Mali: Metro pokazuje jačinu naše Srbije

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali održao je danas sastanak u video - formatu sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom.

"Danas smo održali sastanak u video - formatu sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom, sa kojim smo razgovarali o projektu izgradnje beogradskog metroa, koji sprovodimo zajedno sa francuskim kompanijama", naveo je Mali na svom Instagram profilu.

Sve uključene strane trenutno obavljaju ogroman posao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi sve bilo spremno da radovi na Makiškom polju počnu krajem godine, naveo je Mali.

"Osim što je važan za rešavanje saobraćajne gužve, metro je bitan i zbog toga što pokazuje jačinu naše Srbije", rekao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SADA SE ZNA KADA POČINJE IZGRADNJA METROA U BEOGRADU! Prvo kreću radovi na Makiškom polju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021

Oglasili se iz ministarstva finansija nakon sastanka sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom...Oni su razgovarali o izgradnji metroa, a ministar je podelio svoje utiske...- Danas smo održali sastanak u video - formatu sa francuskim ministrom za spoljnu trgovinu Frankom Riesterom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.