Mali: Još tri lepe vesti za građane Srbije

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 19:48

Mali: "Još tri lepe vesti za građane Srbije"

"Još tri lepe vesti za građane Srbije. Kreće izgradnja nove tri soabraćajnice", rekao je potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali.

Deonica Moravskog koridora Makrešane - Koševi na autoputu od Pojata do Preljine (E761) puštena je danas u saobraćaj. Ministar finansija istakao je da je Moravski koridor od velikog značaja za sve građane Srbije.

Mali se osvrnuo i na pomoći države i istakao da Srbija kontinuirano pomaže građanima.

"Mi kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što znate pomažemo kontinuirano naše građane. 9,4 milijarde je izdvojeno za pomoć građanima", rekao je Mali.

Pročitajte još:

Vučić na novoj deonici Moravskog koridora: "Divno izgledaju ovih novih 11km auto-puta" VIDEO

Vučić: "Gradi se mnogo bolnica, stižu mamografi, nastavljamo sa lečenjem retkih bolesti"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Mali najavljuje početak gradnje još tri velike saobraćajnice

Izvor: 24sedam.rs, 08.Dec.2023, 11:11

Još tri lepe vesti za građane Srbije. Počinje izgradnja nove tri saobraćajnice, najavio je prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.