Majkrosoft ofis 2010 dostupan od sredine juna

Izvor: S media, 02.Jun.2010, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majkrosoft ofis 2010" dostupan od sredine juna

Novi paket "Majkrosoft ofis 2010" (Microsoft Office) od 15. juna će postati dostupan za sve korisnike, što znači da će svi zainteresovani od ovog datuma moći da ga nabave u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Kako bi obeležio dostupnost novog ofis paketa, "Majkrosoft Srbija" će tog dana u tržnom centru "Ušće" organizovati zabavno takmičenje za ljubitelje fudbala i igrica, u igranju fudbala na "iksboksevima" (Xbox).

Sve koji se oprobaju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << očekuju pokloni, a pobednike vredne nagrade: uredjaj za navigaciju, eksterni hard diskovi i "majkrosoft" veb kamera.

Takmičenje će biti održano 15. juna sa početkom u 16 sati, u "Majkrosoft korneru", na 2. spratu tržnog centra "Ušće".

Pored takmičenja, svi zainteresovani će biti u prilici da medju prvima na licu mesta isprobaju "ofis 2010".

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Office 2010 dostupan od 15. juna

Izvor: ITsvet.com, 02.Jun.2010

Od 15. juna Microsoft Office 2010 postaće dostupan za sve korisnike, kako kućne tako i poslovne, što znači da će svi zainteresovani od ovog datuma moći da ga nabave u maloprodajama širom Srbije. Kako bi obeležio dostupnost novog Office paketa, Microsoft Srbija na ovaj dan organizuje zabavno takmičenje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.