Majk Mišel novi generalni direktor Telenora Srbije

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majk Mišel novi generalni direktor Telenora Srbije

Majk Mišel imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Srbiji, koji je deo PPF grupe, a na dužnost će stupiti najkasnije 1. oktobra 2018. godine, navodi se u saopštenju.

"Sa velikim zadovoljstvom bih poželeo dobrodošlicu Majku Mišelu, novom generalnom direktoru Telenora Srbije i novom članu našeg menadžmenta. Majk donosi više od dvadeset godina iskustva u globalnim telekomunikacionim kompanijama, radeći u regionu, Severnoj Americi i Aziji. Stručnost koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << stekao na pozicijama u oblasti marketinga, prodaje i liderstva daće značajan doprinos PPF menadžmentu i razvoju našeg poslovanja u Srbiji", izjavio je Ladislav Bartoniček, akcionar PPF grupe odgovoran za oblast telekomunikacija, navodi se u saopštenju.

Majk Mišel radio je na različitim rukovodećim pozicijama u Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj, i bio vršilac dužnosti generalnog direktora u kompanijama u regionu. Iskustvo je sticao u Kanadi, Norveškoj i donedavno, u Bangladešu. Diplomirao je ekonomiju na kanadskom univerzitetu "Sajmon Frejzer".

"Veoma sam srećan što ću se pridružiti timu Telenora Srbije. Proveo sam mnogo godina u regionu, i deo mene uvek je pripadao ovim prostorima i ljudima. Radujem se mogućnostima koje su pred nama", izjavio je Majk Mišel.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi vlasnik menja prvog čoveka, novi direktor Telenora Srbija

Izvor: B92, 24.Avg.2018

Novi generalni direktor Telenor Srbije je Majk Mišel, saopšteno je iz te kompanije, koja je nedavno postala deo PPF grupe...Mišel će na dužnost stupiti najkasnije 1. oktobra..„Majk donosi više od dvadeset godina iskustva u globalnim telekomunikacionim kompanijama, radeći u regionu, Severnoj...

Nastavak na B92...

Majk Mišel novi generalni direktor Telenora Srbije

Izvor: Beta, 24.Avg.2018

Majk Mišel imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Srbiji, koji je deo PPF grupe, a na dužnost će stupiti najkasnije 1. oktobra 2018, saopštila je danas ta kompanija."Majk donosi više od dvadeset godina iskustva u globalnim telekomunikacionim kompanijama, radeći u regionu, Severnoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.