Izvor: SEEbiz.eu, 21.Apr.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF prognozu rasta Hrvatske spustio na 0,2 posto

ZAGREB - Međunarodni monetarni fond (MMF) snizio je u srijedu u redovnim proljetnim prognozama procjenu o rastu hrvatskog gospodarstva u ovoj godini na 0,2 posto, dok u 2011. očekuje njegovo ubrzanje na 2,5 posto. U jesenskim prognozama MMF je za ovu godinu predvidio rast hrvatskog BDP-a za 0,4 posto.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF povećao prognozu svetskog privrednog rasta

Izvor: EMportal, 21.Apr.2010

Međunarodni monetarni fond (MMF) prognozira da će globalna ekonomija, iako iscrpljena recesijom, ubeležiti veći od ranije očekivanog rast koji će predvoditi Kina i druge zemlje u razvoju.

Nastavak na EMportal...

Privredni rast Srbije u 2010. među višima u regionu

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Apr.2010, 15:00

Medjunarodni monetarni fond (MMF) je u najnovijoj prognozi procenio rast srpske privrede na dva odsto u ovoj godini, što je medju najvišim stopama rasta u regionu. U Izveštaju o stanju svetske ekonomije, MMF je procenio da će srpska privreda u 2011. godini ubrzati

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.