Izvor: Economy.rs, 20.Mar.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF pozvao vlade da ucine vise kako bi se ublazila kriza

Svetska ekonomija ce u 2009. godini zabeleziti znacajan pad, prvi put posle 60 godina, zbog cega bi vlade svih drzava morale da ucine vise kako bi se prevazisle posledice krize, saopstio je danas Medjunarodni monetarni fond (MMF).

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF znatno umanjio svoju prognozu rasta svetske ekonomije

Izvor: VOA, 20.Mar.2009

Međunarodni monetarni fond značajno je umanjio svoju prognozu iz januara i sada tvrdi da će se tokom 2009. svetska ekonomija smanjiti, i to prvi put u poslednjih 60 godina.

Nastavak na VOA...

MMF: Privreda u minusu jedan odsto

Izvor: B92, 20.Mar.2009

Vašington, Brisel -- Svetska privreda, koja posrće od finansijske krize, na putu je da u 2009. oslabi prvi put za 60 godina, za čak jedan odsto, saopštio je MMF...MMF: Prognoza rasta BDP-a za zemlje u razvoju je 1,5 do 2 odsto..U izveštaju koji je bio pripremljen sastanak Grupe 20 najrazvijenijih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.