MMF: Pričaćemo dve nedelje, tema i budžet

Izvor: B92, 30.Okt.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF: Pričaćemo dve nedelje, tema i budžet

Šef Misije MMF-a za Srbiju Džejms Ruf izjavio je Tanjugu da će u fokusu razgovora u okviru revizije aranžmana biti pored seta politika i budžet za 2016.

"Stigli smo u Beograd kako bi razgovarali o trećoj reviziji "stend baj" aranžmana iz predostrožnosti koji smo zaključili sa Srbijom", rekao je Ruf dodajući da je planirano da razgovori traju dve sedmice.

Srbija je sa MMF-om u februaru ove godine zaključila "stend baj" aranžmana iz predostrožnosti vredan 1,2 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << milijarde evra.

Nedavno je Bord izvršnih direktora te međunarodne finansijske institucije potvrdio Srbiji pozitivnu ocenu druge revizije.

Od juče je u toku treća revizija aranžmana sa MMF.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.