M:tel – Lopičić uručio stipendije najboljim studentima iz BiH

Izvor: Capital.ba, 01.Feb.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

M:tel – Lopičić uručio stipendije najboljim studentima iz BiH

BANJALUKA, Generalni direktor Kompanije “M:tel” Marko Lopičić danas je u Banjaluci uručio stipendije sedmoj generaciji najboljih studenata elektrotehničkih i fakulteta informacionih tehnologija iz cijele BiH. Riječ je o 25 studenata završnih godina i apsolventima prvog ciklusa studija iz Banjaluke, Istočnog Sarajeva, Sarajeva, Tuzle i Mostara, koji su dobili stipendije od po 300 KM mjesečno. Lopičić je čestitao studentima i izrazio zadovoljstvo nastavkom projekta koji nosi naziv “M:stipendista”. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << je dodao da ovaj projekat ne podrazumijeva samo finansijski aspekt, već da “M:tel” želi da bude oslonac ovim ljudima u svim preprekama koje imaju tokom studiranja. “Projekat podrazumijeva i veoma vrijednu praksu u kojoj ovi ljudi mogu da se sretnu sa praktičnim i svakodnevnim radom u `M:telu`, kao jednoj od najboljih telekomunikacionih kompanija u regionu”, rekao je Lopičić. On se nada da će i ova generacija najboljih stručnjaka svoju karijeru i život vezati za “M:tel” putem zapošljavanja u toj kompaniji. Dekan Elektrotehničkog fakulteta /ETF/ u Banjaluci Branko Blanuša istakao je da ta obrazovna ustanova ima veoma uspješnu dugogodišnju saradnju sa “M:telom”, koja se manifestuje i kroz izbor studenata za stipendije te kompanije. “Riječ je o izuzetnim studentima i mladim ljudima od kojih su se mnogi istakli i u različitim društvenim aktivnostima. Nadam se da će se aktivnost dodjele stipendija nastaviti i narednih godina”, naveo je Blanuša na svečanoj dodjeli stipendija u zgradi ETF-a u Banjaluci. Prisutni studenti zahvalili su “M:telu” jer će im stipendije biti velika podrška u profesionalnom razvoju i usavršavanju, ali i stimulacija da ostanu u BiH. “M:tel” sedmu godinu uzastopno dodjeljuje stipendije najboljim studentima fakulteta, koji obrazuju stručnjake od interesa za oblast kojom se ta kompanija bavi.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Promovisana sedma generacija m:stipendista

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2017, 10:44

BANJALUKA - Kompanija m:tel je u srijedu 01. februara u Banjaluci organizovala svečanu dodjelu m:stipendija studentima elektrotehnike i fakulteta informacionih tehnologija iz cijele Bosne i Hercegovine. Iz ove generacije odabrano je 25 studenata i studentkinja, koji će stipendiju m:tel-a primati do...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.