Lovio divlje svinje, ubio čoveka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovio divlje svinje, ubio čoveka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su N. J. (1993) iz Odžaka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on u noći između 8. i 9. septembra ove godine u ataru Odžaka, loveći divlje svinje, ispalio više hitaca od kojih su dva pogodila četrdesetogodišnjeg muškarca. Od zadobijenih povreda, muškarac je preminuo na licu mesta.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio čoveka dok je lovio divlje svinje u ataru Odžaka

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2018

Somborska policija uhapsila je 25-ogodišnjeg N.J. iz Odžaka zbog ubistva...Sumnja se da je on u noći između 8. i 9. septembra ove godine u ataru Odžaka, loveći divlje svinje, ispalio više hitaca od kojih su dva pogodila četrdesetogodišnjeg muškarca. Od zadobijenih povreda, muškarac je preminuo...

Nastavak na Radio 021...

REŠENO MISTERIOZNO UBISTVO U NJIVI Mladić lovio divlje svinje, pa upucao muškarca koji je krao kukuruz

Izvor: Blic, 12.Sep.2018

Mladić N. S. (25) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. septembra na njivi u Odžacima usmrtio Ivana Stojiljkovića (40), saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Uhapšen zbog sumnje da je tokom lova ubio čovjeka

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Sep.2018

BEOGRAD - Muškarac čiji su inicijali N.J. (25) iz Odžaka uhapšen je u Somboru zbog sumnje da je tokom lova na divlje svinje slučajno ubio čovjeka, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.