Lidl srušio snove: Ne dolazimo, nema planova

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl srušio snove: Ne dolazimo, nema planova

Sarajevo -- Nemački trgovački lanac Lidl razočarao je mnoge građane Bosne i Hercegovine, nakon što je saopštio da ipak ne planira ulazak na njihovo tržište.

"Trenutno nemamo nikakvih planova za ulazak u Bosnu i Hercegovinu“, glasio je odgovor Lidla na pitanje jesu li tačna nagađanja o skorom ulasku nemačkog trgovačkog giganta na tržište BiH, piše Večernji list.

Ova informacija verovatno će razočarati veliki broj građana, naročito nakon što je više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medija u BiH objavilo kako je ulazak Lidla gotova stvar.

O dolasku nemačkog trgovačkog lanca u BiH, koji je u Hrvatskoj napravio najveći uzlet, a njegov ulazak dogodio se i u Srbiji, nagađalo se i ranijih godina, ali od toga nije bilo ništa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lidl ne planira dolazak u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2016

Sarajevo - Njemački trgovački lanac Lidl ne planira dolazak u Bosnu i Hercegovinu čime je vjerovatno razočarao mnoge građane BiH, prenose mediji..."Trenutno nemamo nikakvih planova za ulazak u Bosnu i Hercegovinu", glasio je odgovor Lidla na pitanje jesu li tačna nagađanja o skorom ulasku njemačkog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.