Lidl otvara logistički centar, prve prodavnice do kraja godine

Izvor: RTS, 12.Jun.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lidl" otvara logistički centar, prve prodavnice do kraja godine

Danas će biti otvoren logistički centar kompanije "Lidl Srbija" u Novoj Pazovi, u kojem će posao dobiti 180 ljudi. "Lidl" je nemački prehrambeni trgovinski lanac broj jedan u Evropi. Otvaranje prvih 10 do 20 prodavnica u našoj zemlji očekuje se do kraja godine.
Centar će zvanično otvoriti predsednik Aleksandar Vučić i generalni direktor kompanije "Lidl Srbija" Tomislav Šapina.

Logistički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centar "Lidla" u Novoj Pazovi prostire se na 45.000 kvadrata i ima 30.000 paletnih mesta. Podeljen je u pet temperaturnih zona, a gradile su ga isključivo domaće kompanije po internacionalnim standardima zelene gradnje.
Nalazi se svega 30 kilometara od Beograda. Posebnim tehnologijama ovde je smanjena upotreba energije za 32 odsto, a potrošnja vode za 20 procenata.
Logistički centar "Lidla" vodi računa i o pravilnom zbrinjavanju otpada. Prvi put u Srbiji čak 1.800 kvadrata industrijskog poda izvedeno je bez prekida u betoniranju. Standardna površina je 40 kvadratnih metara.
Moderne tehnologije i optimizovani procesi obezbediće efikasnost poslovanja, što je već isprobano na 30 tržišta na kojima "Lidl" posluje. Pripreme za otvaranje Logističkog centra podrazumevale su i obuku i razvoj dela zaposlenih u inostranstvu. Iz ovog centra, roba će se isporučivati prodavnicama svakoga dana. Proizvodi će biti sveži, a zalihe dovoljne.
"Lidl" je deo nemačke "Švarc grupe". U svetu svakodnevno usluži oko 10 miliona kupaca u više od 10.000 prodavnica, a proizvodi se skladište u preko 150 logističkih centara.
U Srbiji sada ima oko 500 zaposlenih, a u toku je selekcija za 1.000 prodavaca u velikom broju gradova širom zemlje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na otvaranju logističkog centra Lidl Srbija

Izvor: Blic, 12.Jun.2018

Logistički centar kompanije Lidl Srbija biće otvoren danas u Novoj Pazovi, a posao će u njemu dobiti oko 180 ljudi.

Nastavak na Blic...

"Lidl" stigao u Srbiju, Vučić na otvaranju logističkog centra

Izvor: RTS, 12.Jun.2018

Kompanija "Lidl", nemački prehrambeni trgovinski lanac broj jedan u Evropi, stigla je i u Srbiju. U prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića otvoren je logistički centar u Novoj Pazovi. Do kraja godine biće otvoreno 16 prodavnica, najavio je Vučić. ...

Nastavak na RTS...

Lidl u Novoj Pazovi otvorio logistčki centar

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2018

Logistički centar kompanije Lidl otvoren je danas u Novoj Pazovi, a predstavnici tog nemačkog trgovinskog lanca najavili su da će do kraja godine otvoriti između 10 i 20 prodavnica u Srbiji...U Lidlovom objektu u Novoj Pazovi radi 180 ljudi, prostire se na 45.000 kvadratnih metara, ima mesta za 30.000...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Otvoren logistički centar "Lidla" u Srbiji

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas logistički centar njemačkog prehrambenog trgovinskog lanca "Lidl" u Novoj Pazovi, koji će zaposliti 180 ljudi...Vučić je rekao da je vrijednost investicije u Novoj Pazovi 55 miliona evra, te da će do kraja godine biti otvoreno 16...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lidl u Srbiji, najavljuje cene za srpski džep

Izvor: N1 televizija, 12.Jun.2018

U isčekivanju da budu otvorene prve prodavnice, nemačka kompanija Lidl otvorila je u Novoj Pazovi distributivni centar. Do kraja godine najavljuju, otvoriće između 10 i 20 prodavnica sa cenama primerenim džepu srpskog kupca...Izvor: N1..  Otvaranjem rampe otvoren je logistički centar, mesto odakle...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.