Lidl otvara još sedam prodavnica, evo gde

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl otvara još sedam prodavnica, evo gde

Nakon otvaranja 12 Lidl prodavnica u Srbiji ova kompanija najavljuje otvaranje novih.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Generalni direktor kompanije Lidl Srbija Tomislav Šapina izjavio je danas da će ta trgovinska kompanija nastaviti sa širenjem mreže prodavnica i najavio da će do kraja godine biti otvoreno još sedam prodavnica - u Beogradu kod Ade Cigalnlije, Vršcu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kruševcu i Pančevu.

Kako je saopšteno, Šapina je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zahvalio potrošačima na strpljenju i zaposlenima na zalaganju nakon otvarana prvih 16 prodavnica tog nemačkog trgovinskog lanca.

"Prvi dani rada Lidla u Srbiji prošli su u znaku dugoočekivanog susreta. Lično sam posetio veliki broj prodavnica i bio zatečen pozitivnom energijom koja se mogla osetiti. Potrošačima prvenstveno hvala što su nam ukazali poverenje i nadamo se da će nastaviti da kupuju kod nas. Nakon slavljeničkih cena povodom otvaranja, nastavićemo da činimo kvalitet dostupnim", rekao je on.

Zahvalio je i zaposlenima, koji su, kako navodi, omogućili da otvaranje svih 16 prodavnica prođe u najboljem redu i u utisak kupovine dodali pečat srdačnosti.

"Radili smo najbolje što smo umeli i izvinjavam se ako je iko doživeo bilo kakve neprijatnosti", rekao je Šapina.

Nemački diskontni lanac je u Srbiji 11. oktobvra otvorio 12 prodavnica - pet u Beogradu, zatim prodavnicu u Boru, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu, Smederevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu, Novom Sadu i Zrenjaninu.

Evo kako je bilo na otvaranju:

"Čekić" ispred Lidla, "planula" piletina! (FOTO, VIDEO)

A kakve su cene:

Evo kakve su cene u Lidlu (FOTO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.