Izvor: Krediti.rs, 16.Jul.2012, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažne hiljadarke najčešće

Bankari se, po zahtevu NBS, obučavaju da prepoznaju falsifikovane domaće i strane novčanice. Za prvih šest meseci otkriveno 3.192 komada lažnih dinarskih, kao i 726 stranih apoena.

Nastavak na Krediti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lažne hiljadarke najčešće

Izvor: Banke.Online.rs, 16.Jul.2012

Bankari se, po zahtevu NBS, obučavaju da prepoznaju falsifikovane domaće i strane novčanice. Za prvih šest meseci otkriveno 3.192 komada lažnih dinarskih, kao i 726 stranih apoena. BANKARI koji rade sa gotovinom moraće od septembra da pohađaju posebne obuke u Narodnoj banci Srbije kako bi se...

Nastavak na Banke.Online.rs...

Od septembra posebne obuke bankara koji rade sa gotovinom

Izvor: SEEbiz.eu, 16.Jul.2012

BEOGRAD - Za prvih šest meseci otkriveno 3.192 komada lažnih dinarskih, kao i 726 stranih apoena. Najčešći falsifikat - novčanica od 1.000 dinara.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Krediti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Krediti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.