Izvor: B92, 18.Dec.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labus: Vraćanje novca Karićima skandalozno

Beograd -- Predsednik G17 plus Miroljub Labus ocenio je "skandaloznim" vraćanje 2,4 milijardi dinara Bogoljubu Kariću. Labus je rekao da nova Vlada ima isti zadatak kao pre tri godine, da odluči šta raditi s "prljavim novcem" i ljudima koji su stekli ekstraprofit. "Nema grada, nema sela, gde se ljudi ne žale da ne stižu premije za mleko, dečiji dodaci, tvrdi se da država nema para da plati lekare, profesore i ostale, a onda preko noći 2,4 milijardi dinara biva vraćeno Kariću, i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to ne samo glavnicu, već i kamatu. To je skandal", rekao je Labus.

U Vrhovnom sudu Srbije u četvrtak nisu želeli da komentarišu odluku o vraćanju novca grupi BK, naplaćenog na ime ekstraprofita, ali su najavili da će se tokom dana verovatno oglasiti tim povodom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.