LDP: Tanjug izvrnuo značenje intervjua Jovanovića

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Dec.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP: Tanjug izvrnuo značenje intervjua Jovanovića

BEOGRAD - Najsramnije stranice srpskog novinarstva poslednje dve decenije, kroz podršku režimima i politici koji su uništavali Srbiju, ispisao je Tanjug, saopštila je LDP.

Liberalno-demokratska partija oglasila se povodom intervjua lidera LDP Čedomira Jovanovića za dnevni list "Blic" koji je novinska agencija Tanjug prenela, navodeći da je agencija izvrnula značenje intervjua Čedomira Jovanovića.

"Ova agencija izvrnula je značenje intervjua Čedomira Jovanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << način na koji su navodi iz teksta izvađeni iz konteksta i oprema teksta koja onom što je rečeno u intervjuu daje suprotno značenje, predstavljaju prepoznatljiv rukopis ove nelegalne i nepostojeće agencije" navodi LDP.

"Diskutovati sa Tanjugom nema smisla i danas nekom objašnjavati šta i zašto radi agencija čije postojanje je protivzakonito i već više od deceniju funkcioniše isključivo kroz služenje interesima onih od čije milosti zavisi onako kako danas zavisi od Vučićeve dobre volje", dodaje se u saopštenju stranke.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

LDP: "Tanjug" izvrnuo značenje Jovanovićevog intervjua

Izvor: RTS, 06.Dec.2015

Liberalno demokratska partija saopštila je da je Novinska agencija "Tanjug" neprofesionalno prenela intervju Čedomira Jovanovića "Blicu" i "izvrnula" njegovo značenje. . "Današnji tekst u kojem je ova agencija izvrnula...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.