Ktitor potpisao posao vredan 30 miliona evra

Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ktitor potpisao posao vredan 30 miliona evra

BEOGRAD , 8. oktobra 2010. (Beta) - Kompanija "Ktitor" potpisala je u petak sa ruskom firmom Intera-Invest-Stroj dugoročni ugovor o isporuci nameštaja za objekte koje ta firma gradi u državama bivšeg Sovjetskog Saveza.

Desetogodišnji ugovor vredan je 30 miliona evra, i odnosi se na izvoz "Ktitorovog" nameštaja u Rusiju, Turkmenistan, Azerbejdžan i Kazahstan, rečeno je u Privrednoj komori Srbije (PKS) prilikom potpisivanja ugovora.

Aleksej Staroljetov, zamenik generalnog direktora Intera-Invest-Stroja rekao je da je direktor i suvlasnik Intera-Invest-Stroja Dragomir Karić i da će to preduzeće u Sočiju graditi zgradu Organizacionog komiteta Olimpijade te da ima prostora za dalju i širu saradnju da preduzećima iz Srbije.

Predsednik kompanije "Ktitor" Milija Milosavljević je kazao da je rok za isporuku nameštaja za Turkmenistan kraj ove godine i da je njegova ponuda bila 20 odsto jeftinija od proizvodjača u Turskoj.

Vladan Jevtić, takodje jedan od zamenika direktora Intera-Invest-Stroja je kazao da je obim poslova te inženjering kompanije na području bivšeg Sovjetskog saveza toliki da mogu da uposle dodatnih do 2.500 radnika svih profila računajući i zanatlije. on je pozvao gradjevinske firme iz Srbije da kontaktiraju Intera-Invest-Stroj radi moguće saradnje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ktitor izvozi namještaj vrijedan 30 miliona evra

Izvor: Capital.ba, 08.Okt.2010

BEOGRAD, Kompanija Ktitor s firmom Intera-Invest-Stroj, koja gradi u državama na prostoru SSSR-a, potpisala desetogodišnji ugovor vrijedan 30 miliona evra u vezi sa izvozom namještaja u Rusiju, Turkmenistan, Azerbejdžan i Kazahstan. Aleksej Viktorovič Staroljetov, zamjenik generalnog direktora Intere,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.