Krijumčario antikvitete na Horgošu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčario antikvitete na Horgošu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kanjiži podneli su krivičnu prijavu protiv četrdesetsedmogodišnjeg državljanina Mađarske, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo krijumčarenje.

Osumnjičeni se tereti da je preko Graničnog prelaza Horgoš pokušao da prokrujumčari antikvitete iz perioda od 1900. do 1940. godine, bez odgovarajuće dokumentacije.

Antikviteti su pronađeni u saradnji pripadnika Uprave Granične policije i Uprave carina, na ulazu u Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Titel: Opljačkao kuću u izgradnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2017, 12:16

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Titelu podneće krivičnu prijavu protiv meštanina (28), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela krađa i teška krađa...Sumnja se da je, u dva navrata, opljačkao kuću u izgradnji, oduzevši veću količinu alata koju je policija pronašla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.