Krađa struje ugrožava elektroenergetski sistem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2010, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa struje ugrožava elektroenergetski sistem

NOVI SAD - U Srbiji je prošle godine ukradeno struje u vrednosti od skoro 60 miliona evra, što je najveća krađa na godišnjem nivou u našoj zemlji.

O iznalaženju rešenja kako da se to spreči razgovarano je za okruglim stolom koji je organizovala redakcija časopisa "Balkanmagazina" u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i pod pokroviteljstvom Elektroprivrede Srbije.

Izveštava novinarka Radio Novog Sada Vesna Grumić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krađa struje-najveća krađa u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2010

Krađa električne energije je jedan od najvećih problema Elektroprivrede Srbije (EPS), koji najviše utiče na rast gubitaka, ocenjeno je danas na okruglom stolu "Krađa električne energije - krivično delo" i ukazano da na godišnjem nivou to predstavlja najveću krađu u Srbiji, u iznosu od oko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.