Koze joj donele milion $ preko noći, bukvalno

Izvor: B92, 18.Nov.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koze joj donele milion $ preko noći, bukvalno

Kada je Danijela di Pilja iz Australije došla na ideju da napravi novu vrstu sapuna, nije ni sanjala da će se tako obogatiti.

Kao farmaceut, samo je htela da napravi proizvod koji bi mogla da preporuči mnogim pacijentima koji su joj dolazili sa problemima sa suvom kožom ili ekcemom i psorijazom. Sada ima porodičnu firmu i prodaje svoj sapun od kozjeg mleka širom sveta.

Preko jednog australijskog autlet lanca rešila je da proturi sapun i na kinesko tržište, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za 24 sata prodala 350.000 komada sapuna i tako zaradila milion dolara.

Iskoristila je kineski praznik Dan samaca na Alibabi i postala bukvalno milionerka preko noći.

Ona je tako oborila i svoj rekord od prošle godine kada joj je bilo potrebno 46 minuta da proda istu količinu.

“Veoma sam zadovoljna rezultatom, dvaput bolje sam prošla nego prošle jeseni”, kaže di Pila.

Ima oko 40 proizvoda u svom asortimanu, a nedavno je pokrenula i liniju za decu, planira da napravi i proizvode za zaštitu od sunca.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.