Kostić potvrdio da je KUPIO Alfa banku

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić potvrdio da je KUPIO Alfa banku

Kompanija MK Group saopštila je danas da je postigla dogovor sa Alfa bankom AE o kupovini Alfa banke Srbija a.d. Beograd, nakon dobijanja potrebnih odobrenja ovlašćenih institucija.

- Očekivane prednosti ove transakcije se ogledaju u koncentraciji i zajedničkom nastupu na tržištu sa bankom koja već posluje u okviru sistema MK Group, AIK bankom ad Beograd, koja zauzima šesto mesto na srpskom bankarskom tržštu po udelu u neto bilansnoj sumi, u iznosu od 1.5 milijardi evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kraju 2016. godine - saopštila je MK grupa.

MK Group je holding kompanija koja se sastoji od preko 35 firmi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu i zapošljava ukupno preko 8.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.