Izvor: Večernje novosti, 02.Avg.2010, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić: Čeka nas vruća jesen

Miodrag Kostić, vlasnik ”MK grup” i predsednik udruženja ”Poslodavac”: Najteži deo krize nam tek predstoji. Ostajem u “Privredniku”

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostić: Dolaze kriza i vruća jesen

Izvor: B92, 02.Avg.2010

Beograd -- Najteži deo krize nam tek predstoji, i nažalost, umesto izlaska iz recesije čeka nas vruća jesen, kaže Miodrag Kostić, vlasnik "MK grupe"...On dodaje da je opšta nelikvidnost evidentan problem, kao i da su teškoće u vraćanju kredita u realnom sektoru sve veće i primetnije...Nestabilan...

Nastavak na B92...

Miodrag Kostić: Umesto izlaska iz recesije čeka nas vruća jesen

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Avg.2010, 11:33

BEOGRAD - Najteži deo krize nam tek predstoji, i nažalost, umesto izlaska iz recesije čeka nas vruća jesen, kaže Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe. On dodaje da je opšta nelikvidnost evidentan problem, kao i da su teškoće u vraćanju kredita u realnom sektoru sve veće i primetnije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.