Konkurs Francusko-srpske privredne komore za Startap akcelerator

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Dec.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs Francusko-srpske privredne komore za Startap akcelerator

Francusko-srpska privredna komora raspisala je konkurs za "Startap akcelerator", program besplatne mentorske podrške za startapove osnovane pre najviše godinu dana, a rok za prijavu je 25. januar iduće godine.

To udruženje je i prethodne dve godine realizovalo ovaj program, a ove godine će biti odabrano do tri startap preduzeća, ili tri tima, koje će u narednih godinu dana dobiti besplatne savete kako da razviju biznis.

Na konkurs za "Startap akcelerator" mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se prijaviti svi startapovi koji su osnovani pre najviše godinu dana sa prebivalištem u Srbiji, kao i timovi do tri osobe, od kojih je najviše jedan strani državljanin.

Konkurs je otvoren za projekte iz svih industrija, s tim što se savetuje da oni obavezno na neki način uključe digitalne tehnologije i po mogućstvu budu orijentisani na globalno tržište.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.