Koncert Nenada Ilića u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Nenada Ilića u Sremskoj Mitrovici

Amfiteatar Pedagoške akademije u Sremskoj Mitrovici bio je premali da primi poštovaoce i ljubitelje muzike, koju izvodi virtuoz na harmonici, profesor Nenad Ilić.

Ovaj mladi Mitrovčanin, na svom prvom solističkom koncertu okupio je generacije različitog starosnog doba. Deca, učenici, prijatelji, kolege, bili su publika koju spaja ljubav prema narodnoj muzici.

Pesmom, "A što ćemo ljubav kriti" Nenad Ilić, svečano je započeo svoj prvi solistički koncert u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gradu.

Ono po čemu je poseban i jedinstven, jeste upravo to, što su se u njegovom repertoaru našla "Narodna kola i pesme Srbije" a publici je predstavio raznolik i posebno pripremljen program, spletom kola i pesama, od severa do juga Srbije.

Jedno je sigurno, narodnim kolima i pesmama Srbije, Nenad Ilić, spektakularnim nastupom osvojio je naklonost publike, interpretacijama punim energije i emocija.

Tradicionalna muzika i svestranost na harmonici ovog maestralnog umetnika nagrađena je gromoglasnim aplauzima prisutnih Mitrovčana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.