Komunalni policajci pišu 40 prijava dnevno

Izvor: S media, 06.Dec.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalni policajci pišu 40 prijava dnevno

Komunalni policajci dnevno napišu oko 40 prijava i kazni, a najveći problemi sa kojima se susreću su ulična preprodaja i nepropisno parkiranje na zelenim površinama, rekao je danas šef područne organizacione jedinice te policije Srdjan Ilić.

Prema njegovim rečima, gradjani koji naprave neki komunalni prekršaj prvo budu opomenuti, a ukoliko ne postupe kako treba, slede prijava i kazna.

"Mere se primenjuju sukcesivno, što znači da prvo ide upozorenje, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tek onda prijava i novčana kazna", rekao je Ilić prilikom posete Svratištu za decu ulice u Beogradu.

Komunalni policajci moći će da privode

On je dodao da svi gradjani jednako podležu sankcionisanju komunalnih prekršaja, ali da različito reaguju na njihovo prisustvo u gradu.

"Ima gradjana koji nam daju podršku za ono što radimo, a, naravno, ima i onih koji negoduju i pitaju se šta ćemo mi uopšte na ulicama Beograda", dodao je Ilić.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.