Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 11:19

Nova vremena - nova pravila: Evo ko može odgovoriti na zahteve savremenog biznisa

Poslovnim svetom i dalje vladaju milenijalci, generacije rođene između 1981. i 1996. godine, ali sve češće slušamo o generaciji Z, njihovim ambicijama, preferencijama, ali i zahtevima. Iako će oni, rođeni između sredine devedesetih i 2010-tih, tek kroz nekoliko godina dominirati svim tržištima, njihov glas se sve više čuje i u mnogome kroji trendove, način života ali i samo poslovanje. Reklo bi se da biznis svet želi spreman da ih dočeka. Ali šta je ono što je najvažnije imati da bi većina milenijalaca i budućih zaposlenih pripadnika generacije Z bilo zadovoljno, uspešno i produktivno?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stres, plata, usamljenost! Ovo su najveći problemi genercije Z na poslu: Dilojtovo istraživanje do detalja otkrilo šta muči mladu biznis populaciju

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Dilojtovo „Istraživanje o milenijalcima i generaciji Z za 2023. godinu” otkriva da su stres, plata, usamljenost, nedovoljna uspešnost među glavnim problemima sa kojima se danas suočava generacija Z na poslu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.