Izvor: S media, 05.Okt.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko to pije najviše kafe na poslu

U istraživanju je učestvovalo više od 4.000 Amerikanaca, a pokazalo se da najveće količine jutarnje kafe popije osoblje koje radi u kuhinji na pripremi hrane.

Kako je pokazalo istraživanje, 43 posto onih koji piju kafu objašnjavaju kako to čine da bi bili produktivniji, a 28 posto priznalo je da dnevno popije tri ili više šoljica kafe dnevno. Posebno je zanimljiva činjenica da medicinske sestre piju više kafe od novinara.

Zanimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u kojima se pije najviše kafe:

1. Osoblje u kuhinji

2. Naučnici

3. Prodajni predstavnici

4. Marketing/Odnosi sa javnošću

5. Medicinske sestre

6. Novinari

7. Poslovni rukovodioci/Menadžeri

8. Učitelji/Profesori

9. Tehnički inženjeri

10. IT stručnjaci


Izvor:Tportal foto:Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Pročitajte ko pije najviše kafe na poslu

Izvor: Kamatica.com, 05.Okt.2012

Američke kompanije Dunkin' Donuts i Career Builder sproveli su istraživanje kojim su pokušali da otkriju u kojim zanimanjima, odnosno službama se popije najviše kafe..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.