Izvor: Banke.Online.rs, 13.Jun.2012, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će se okoristiti na evropskoj krizi?

Uz svu prateću dramatičnost , situacija u Evropi je prilično stabilna, s obzirom da svaka promena ima previsoku cenu, dok nekim zemaljama kriza samo ide na ruku. Najveća greška u proceni evropske krize je što se problem gleda u celini, bez razmatranja pojedinih zemalja članica evrozone. Na prvi pogled članice imaju mnogo toga zajedničkog - zajedničku monetarnu i lokalnu fiskalnu politiku, visoke socijalne obaveze, debalansirani budžet perifernih zemalja, nekontrolisani rast dužičkog opterećenja.

Nastavak na Banke.Online.rs...






Povezane vesti

Ko će se okoristiti na evropskoj krizi?

Izvor: Kamatica.com, 13.Jun.2012

Uz svu prateću dramatičnost , situacija u Evropi je prilično stabilna, s obzirom da svaka promena ima previsoku cenu, dok nekim zemaljama kriza samo ide na ruku. Najveća greška u proceni evropske krize je što se problem gleda u celini, bez razmatranja pojedinih zemalja članica evrozone. Na prvi...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Banke.Online.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Banke.Online.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.